Aston Villa-Arsenal 2-4!

Efter några tyngre matcher (tre i rad utan vinst och en smärtsam förlust i seriefinalen mot Man Miljard) var det nog ett gäng extra taggade Arsenal-spelare som äntrade Villa Park för en tidig lördagsmatch mot Aston Villa! Första halvlek. Hemmalaget inledde riktigt starkt och tog ledningen efter ett mål av Watkins! Men Arsenal kvitterade snyggt genom Saka. Och med halvtimmen spelad fixade Coutinho 2-1 vilket också blev halvtidssiffrorna. Andra halvlek. Arsenal gör en jättefin andra del av matchen och kvitteringen gör nyförvärvet Zinchenko! På stopptid skjuter Jorginho ett skott som går i ribban, via målvakten Martinez och in i mål! Sedan kontrar Martinelli in 4-2 i öppen kasse när Martinez gick upp på en hörna när Aston Villa satsade allt framåt! SEGER med 4-2, tre poäng och åter igen serieledare = ARSENAL! UNDERBART. Tack för hjälpen Nottingham som gör en grymt nice insats och tar en poäng i 1-1-matchen mot Manchester City!