Arsenal tillbaka på den vinnande vågen!

Arsenal som ju inlett säsongen strålande åkte lite överraskande på första förlusten på Old Trafford senast. Fanns ändå positiva bitar att ta med från den matchen! På torsdagskvällen var det Europa League-premiär borta mot Zürich! Coach Mikel Arteta gav dessa elva chansen: Turner, Tierney, Gabriel, Holding, Tommiyasu, Lokonga, Xhaka, Martinelli, Vieira, Marquinhos och Nketiah. Arsenal gjorde mål först och ett riktigt snyggt sådant dessutom. Nketiah spelade fram och avslutet höll toppklass från 19-årige Marquinhos! Precis innan halvtid så var det kvitterat på straff. Så likaläge efter första halvleken! Andra halvlek nu! Arsenal fortsatte skapa chanser men hade inte riktigt skärpan med sig. Men i den 62:e slog Nketiah till och 2-1! Denna gång var det Marquinhos som spelade fram. Och Arsenal vann med uddamålet och fick därmed den bästa möjliga starten på Europa League! Väldigt bra insats av ALLA SPELARE! UNDERBART.