Ny seger för Arsenal!

Arsenal tog sig an Leeds på Emirates Stadium under söndagseftermiddagen. Och hemmalaget fick verkligen en toppenstart då Eddie Nkhetiah fixade både 1-0 och 2-0 och dom första tio minuterna! Det första var en rejäl bjudning från målvakten men vid det andra målet var det Martinelli som showade med sin snabbhet och serverade Nkhetiah öppet mål! Sen drabbades Leeds av ett rött kort då Martinelli åkte på en otroligt ful dobbarna i benen-smäll. Men han klarade sig som tur var ifrån en allvarlig skada! Trots tio man stod Leeds upp väldigt bra och gjorde dessutom en reducering genom Llorente i den andra halvleken. Arsenal höll dock undan och vann, en otrolig viktig trepoängare! UNDERBART. Härnäst väntar DERBYT mot Tottenham på bortaplan!