5-1 för Arsenal i säsongen sista match och revansch mot Everton!

Då var det dags att avsluta Premier League-säsongen 2021/2022. Arsenal tog sig an Everton på hemmaplan och i guldfajten möttes Liverpool-Wolverhampton och Manchester City-Aston Villa! Mikel Artetas grabbar var extra taggade och det märktes verkligen på planen. Martinelli placerade in 1-0 på straff sen ökade Nketiah på till 2-0 efter en fint slagen hörna av Saka! Everton fick in en reducering då Arsenals försvarare gått på semester i markeringen! I andra halvlek slog Cedric till med ett drömmål och sen gjorde Gabriel 4-1 innan Ödeaard avslutade målfesten med ett läckert och välplacerat skott fram till 5-1. UNDERBAR seger och en riktigt härlig sista match för säsongen! Spännande värre blev det då guldet skulle delas ut. Aston Villa ledde med 2-0 och Liverpool fick nöja sig med kryss efter den första halvleken. Men sen vände det! City smällde in tre mål på sex minuter och Poolarna vände i slutminuterna så bucklan hamnade till slut i Manchester. Nu ska det bli skönt med lite ledigt från internationell fotboll och jag hoppas Arsenal köper in några nya spelare och förstärker backlinjen rejält men jag tror coach Arteta har koll på vad som behövs göra! FRAMTIDEN ÄR TROTS ALLS LJUS FÖR ARSENAL!