Tre nya poäng till Arsenal!

Lördag och toppmatch Arsenal-Manchester United! Två lag med bra offensiv och svajiga försvar möttes. Arsenal fick en drömstart då Sakas curlade skott styrdes i mål av Tavares 1-0 efter blott tre minuter! 2-0 fixade Saka på straff, grymt säkert av 20-åringen! United fick in en reducering genom Ronaldo som trots två motståndare emot kunde näta bra gjort av portugisen! I andra halvlek kom gästerna in i matchen spelmässigt men Arsenal kunde med flyt och lite marginaler reda ut det. Xhaka bjöd på ett läckert mål från distans och 3-1 i matchminut 70! Tre poäng som var både viktiga och extra sköna för coach Mikel Arteta och hans spelare. UNDERBART! United hade glädjande nog med två svenskar i startelvan Lindelöf och Elanga!