Äntligen en glad matchrapport!

På onsdagskvällen spelades det ett hett London-derby mellan grannarna Chelsea-Arsenal. Det bjöds på många mål, misstag och två lag som verkligen ville vinna! Arsenals 22-årige anfallare Nketiah visade sin snabbhet då han högg på ett misstag från Christiensen och fixade 1-0 med ett kyligt avslut. Kvitteringen kom några minuter senare då Werners skott styrdes på ett Arsenal-ben och ställde Ramsdale helt! Saka och Smith Rowe kombinerade vackert sig fram till 2-1-målet som unge Smith Rowe gjorde. Chelsea kom åter igen tillbaka starkt så 2-2-läge således efter 1 halvleken! Så var det dags för 2 halvlek. Nketiah var målsugen och slog till med 3-2 och den fullträffen kom till efter att bollen lite turligt studsat till honom både en och två gånger. Båda lagen bjöd på en rätt sevärd fotboll och skapade chanser! Jag såg på höjdpunkterna från matchen idag. Saka pangade in en straff på stopptid sedan han själv blivit neddragen! Hans första straff i Arsenals tröja och den satt direkt! 4-2 till Arsenal som därmed tog hem tre otroligt viktiga derbypoäng! Extra skönt också efter några tyngre matcher i rad. På lördag väntar Manchester United hemma och då hoppas vi såklart på nya poäng!