Ny seger för Arsenal!

Arsenal tog sig an Brentford hemma på Emirates Stadium denna lördag! Jag följde matchen på Arsenals hemsida glimtvis. Första halvleken var dominant från hemmalaget men inga mål efter dom första 45. Men i andra halvlek dröjde det bara tre minuter innan Smith Rowe bjöd på ett vackert solomål och passningspoängen fick lagkapten Lacazette! 1-0 Arsenal så rättvist. UNDERBART! När klockan visade 79 slog en annan yngling till, nämligen Saka. 2-0 till Arsenal och den fullträffen var också snygg, stolpe in och välplacerat! Pontus Jansson fanns med i gästernas startelva och en annan svensk hoppade in i 84:e minuten Sammon Ghoddos. På stopptid reducerade Brenford då Nöregaard var snabbast på returen och Ramsdale kom ut för att skära av vinkeln men mål blev det ändå tyvärr! Nåja, Arsenal vinner, tar tre otroligt viktiga poäng och får en skön revansch på Brentford också! Därmed hakar mitt favoritlag på ordentlig i kampen om topp sex. På torsdag väntar Wolverhampton!