Grym comeback av Arsenal och ännu en trepoängare!

Arsenal tog sig an Wolverhampton i en viktig match under torsdagskvällen! Det började bäst för gästerna då Gabriel bjöd på ledningsmålet efter en usel bakåtpassning hem till Ramsdale. Wolves-mittfältare gör det dock bra som får in bollen trots lite klurig vinkel. Wolverhampton håller sin ledning och har bud på flera mål när första halvleken summeras! Men Arsenal visar både styrka, mod, spelglädje och power i andra halvlek och vill verkligen vinna matchen. Och fansen stod bakom laget vilket gav en både häftig och magisk stämning. Inhopparna Nketiah och Pepe kombinerade vackert och bom så var det 1-1 i 82:e minuten! Snygg snurr och vändning av Pepe och så välplacerat avslut! Arsenal fortsatte ösa på och sent i den 96:e minuten lyfte Lacazette med lite flyt in bollen i mål från kanten och glädjen var total! FANTASTISKT. 2-1! Hemmalaget vinner och tar tre grymma poäng i kampen om toppfyra efter en så nice LAG-insats! Ödegaard var otroligt sevärd och en av dom färgstarkaste på planen. Tack för en härlig kamp Wolverhampton!