En nice 5-1-seger för Arsenal mot Fulham!

Bildresultat för Fulham-Arsenal 1-5
Tvåmålsskytt: Lacazette!
Fulham-Arsenal tidig söndagsmatch!

Unai Emerys grabbar jagade nionde raka segern (liga och cupmatcher inräknade) mot en nykomling som haft en tuff säsongsinledning.

Här kommer Arsenals elva: Leno i mål, backar: Bellerin, Mustafi, Holding, Monreal, mittfältare: Torriera, Xhaka, Mkhitaryan, Iwobi, Welbeck och anfallare: Lacazette!

Första halvlek.
 Fulham går ut och gör en riktigt bra första halvlek mot Arsenal. Trots det är det bortalaget som gör det första målet. Monreal hittar Lacazette med en fin passning till den franske anfallaren som vänder bort sin motståndare och placerar vackert in bollen i ena hörnet.

1-1 skulle komma och det är den före detta  Chelsea-anfallaren André Schurrle som hittar nätet efter en svag passning från Arsenals spanjor Monreal. Likaläge efter första fartfyllda 45.

Andra halvlek.
Arsenal gör en toppenhalvlek och bjuder sina fans på fotbollsmagi och sjukt snygga mål.
2-1 fixar Lacazette med ett finurligt avslut, 3-1 är matchens delikatess. Sex passningar inom laget, ett riktigt cirkus-mål som Erik Niva uttryckte sig efter matchen. Och Ramsey avslutar på dom vackraste av sätt med en klackspark i mål! 4-1 trycker Abuameyang in riktigt fint och sedan gör Arsenal ytterligare ett mål på stopptid fram till 5-1 och även Abuameyang blir tvåmålsskytt!

Arsenal vinner derbyt och tar åter igen tre härliga poäng. Fulham kan ta med sig sin första halvlek då dom stod upp riktigt bra!

Matchens grej var helt klart anfallet som byggde upp till 3-1-målet och Aaron Ramseys klackmagi.

Nu väntar två veckors landslagsuppehåll innan Leicester väntar på hemmaplan för Arsenals stjärnor!