Då var det äntligen dags för andra omgången av Gävledalaserien att gå av stapeln i Gävle!

Det var ett gäng taggade innebandyspelare som samlades vid Scandic Nord denna regniga lördagsmorgon.

Efter en smidig busstripp på dryga timmen var vi så framme i Gävle och Gavlehov arenaby där våra matcher skulle spelas!

Lag röd skulle spela först så då satte vi oss spelare i lag svart på läktaren för att heja på våra lagkamrater!

Det bjöds på både sköna målgester, vackra mål och härligt spel när lag röd vann med 8-4 mot Hedemora och spelade 4-4 mot Gävle.

Sedan var det dags för lag svart att kliva in i handlingarna! Första matchen ut var mot Borlänge och det brukar bli tuffa matcher. Men inte denna gång.

Vi körde med tre femmor och så här formerades sig dom: förstafemman: Lina, Marcus, Jesper, Petra och Pelle, andrafemman: Martin, Jimmy, Johan, Erik och Said, tredjefemman: Linn, Isak, Anton, Oliver, Tjäder och Anoar!

Man kan lätt sig att vi fick en perfekt start när Marcus fixade 1-0 efter 57 sekunder för sedan rann det bara på! 2-0, 3-0, 4-0, 5-0, 6-0 och 7-0 stod till oss efter första perioden. Marcus fick in ett mål till innan första perioden var över och även Linn, Martin, Tjäder, Jesper och Johan hamnade i målprotokollet innan domaren blåste av för halvtid!

Målfesten fortsatte i andra perioden när Jimmy och Oliver ökade på till 9-0 innan Borlänge fick in ett mål!

10-1 gjorde en glödhet Marcus innan jag slog in en retur fram till 11-1. Målen bara haglade in och när domaren blåste för full tid hade vi vunnit med galna 19-1!

Det var vild glädje såklart efter storsegern men jag tyckte lite synd om Borlänge. Jag vet hur det känns att förlora stort som vi gjorde förra säsongen mot Borlänges förstalag!

Nu var det bara att tagga om för nästa match! Och denna gång var motståndarna Gävle.

Även i den här matchen fick vi en drömstart! Kapten Jesper slog in 1-0-målet efter blott tretton sekunder!

Jimmy ökade på till 2-0 innan Jesper slog till igen med 3-0-målet och jag styrde in 4-1 precis efter Gävles reducering!

I andra perioden drog vi i från efter mål från Jesper och Martin och det blev en skön seger med 6-1 till slut mot Gävle!

Det blev verkligen en toppenbra dag här i Gävle. Många mål, LAG-känsla och härliga segrar får sammanfatta min dag!

Sedan fick jag lira i turnumret nr 10 som Fredrik Lindholm har i Storvreta IBK, yeees.