Domaren stal showen mellan Manchester City-Arsenal!

Bildresultat för Alexandre Lacazette
Målkung: ALEXANDRE LACAZETTE!

Det som skulle bli helgens höjdarmatch mellan City-Arsenal det blev bara misslyckat, mycket på grund av att domaren hade en dålig dag på jobbet!

City som inlett säsongen strålande mötte alltså Arsenal på hemmaplan under söndagen. Självklart var hemmalaget favoriter och det med all rätt!

Kevin De Bruyne inledde målskyttet efter 19 minuters spel, en ledning Manchester City tog med sig in till halvtidsvilan.

I andra halvlek snodde domaren showen med två matchavgörande misstag! Först fick City en både billig och felaktig straff som skyttekungen Sergio Aguero lekande lätt smällde in 2-0 på!

Arsenals nyförvärv och fixstjärna Alexandre Lacazette gav matchen lite liv när han reducerade till 1-2 bara minuter efter sitt inhopp! Snyggt mål från fransmannen.

Men hoppet om poäng dog helt när Gabriel Jesus slog in 3-1 ur solklart offsideläge. City var kanske det bästa laget och hade förmodligen vunnit ändå men nu kändes det som att Arsenal aldrig fick chansen på grund av dom två grova missarna av domaren.

Nåja, hoppet om topp-fyra lever i allra högsta grad ändå för Arsenal.

Lacazettes fina mål och att Arsenal aldrig gav upp är minnen jag tar med mig till nästa match!

Efter landslagsuppehållet väntar Tottenham på hemmaplan. Och på Emirates Stadium är ju Arsenal grymma!