Igår blev det en härlig 1-0-seger hemma mot Doncaster Rovers.

Wengér mixade elvan ordentligt men kryddade laget med stjärnor som Alexis, Walcott, Wilshere och Giroud!

Sedan fick ungdomar som Maitland-Niles, Nelson, Da Silva och Willock speltid, kul!

Arsenals startelva:
Ospina - Chambers (46'), Mertesacker (C), Holding - Nelson (84), Wilshere, Elneny, Maitland-Niles - Walcott (76'), Alexis - Giroud.

Man kan lätt säga att Arsenal dominerade första halvlek.

Men Doncaster Rovers försvarade sig väl men hade också en hel del flyt inledningsvis!

Giroud slog till med en vacker cykelspark som tyvärr tog ribba ut.  Vilket mål det kunde ha blivit!

När klockan tickat upp på 25 slog Alexis en delikat cross till Walcott.

Engelsmannen plockade ner bollen perfekt och avslutade med att chippa bollen över målvakten och in i mål. Toppklass!1-0 Arsenal och det var hur rättvist som helst.

I andra halvlek slappnade Arsenal av lite grann och Doncaster Rovers stack faktiskt upp och oroade med några heta chanser!

Men hemmalaget höll undan till en tajt men högst välförtjänt seger även om Arsenal gott kunde gjort lite flera mål. All credd till Doncaster Rovers dock som gjorde en bra match framförallt defensivt!

Mina plus efter matchen: Segern, Walcotts snygga mål, att ungdomarna tog chansen, att Ospina fick hålla nollan, Alexis insats och att Wilshere spelade 90 minuter plus stopptid!

I nästa runda av ligacupen väntar Norwich hemma, en klart godkänd lottning.