Bildresultat för fotboll

Då var det dags för omgång två av Svealandsserien i fotboll.

Det var ett gäng taggade fotbollsspelare som samlades vid Fyrishovs gavelparkering denna fina junisöndag!

Vi bilade dom dryga två timmarna till Borlänge och Skvalets IP.

I första matchen stod Romfartuna för motståndet. Vi spelade inte bra alls men höll ändå 2-2 länge och väl efter snygga mål från Anoar på Martins fin inspel och Tomas distansskott.

Men i sista minuten slog Romfartuna in segermålet och det kändes såklart väldigt tungt!

Bara att glömma den matchen och ta fokus på BK Mix.

Där gick det inte heller något vidare. Motståndarna var både snabbare och hade mer kyla i avsluten och vann med förkrossande 3-0!

Lite vila och lunchbreak väntade oss nu! Välbehövligt minst sagt.

Sista matchen ut var mot Borlänge.

Tränarna gjorde några rockader i "startsjuan" så jag tog klivet upp i anfallet och Jonas fick fortsätta som mittfältare.

Under dom tidigare matcherna hade ju jag och Jonas kamperat ihop på mitten men vi sprang mest i vägen för varandra kändes det som.

Det stod 0-0 efter första halvlek. Och vi skapade en del heta lägen framåt men det gjorde också våra motståndare!

Andra halvlek nu. Vi fortsatte spela glimtvis riktigt bra fotboll faktiskt! Själv hade jag ett lite smålurigt skott och ett avslut som skruvade sig någon meter utanför ena stolpen.

Med blott fyra minuter kvar så fixade Jonas segermålet med ett fint avslut trots knepig vinkel!

Så vi fick i alla fall avsluta en annars rätt tung fotbollsdag med tre väldigt härliga poäng.

Det var väldigt kul att få vara lagkapten i alla tre matcherna också, det är jag stolt över!

Tack, mina fina lagkamrater och tränarna för en ganska kul dag i Borlänge trots allt.

Är nöjd med min kämpainsats, närkampsspelet glimtvis under matcherna och några av mina skottförsök mot mål. Målen kommer, det är bara att fortsätta nöta!
Men det viktigaste är att ha kul, spela som ett lag och hjälpa sina lagkamrater både på och utanför fotbollsplanen.

Nästa serieomgång är först i slutet av augusti och vi ligger ganska bra till för medaljläge med våra tolv poäng!