Alexis låg bakom alla tre målen när Arsenal tog säsongens första trea mot Watford!

Team celebrate Cazorla's goal against Watford
Efter en ganska tung start på säsongen så lossande det rejält för Arsenal i lördagens bortamatch mot Watford !

Wengér höll fast vid sin startelva som spelade 0-0 senast mot mästarna Leicester.

Cech, Bellerin, Holding, Koscielny, Monreal, Xhaka, Özil, Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Walcott och Alexis .

Hemmalaget satsade så här: Gomes, Kabasele, Kaboul, Prodl , Capoue, Guedioura, Behrami, Amrabat, Holebas, Ighalo och Deeney .

Vill ni ha en detaljerad matchrapport kära läsare så surfa in på Arsenal.com

Nu till mitt målsvep från Vicarage Road.

När klockan tickat upp på nio minuter fick Alexis en ful armbåge i skallen av Kaboul i offensivt straffområde och domaren pekade distinkt på straffpunkten. Rätt beslut utan tvekan .

Cazorla klev fram och slog vackert in 1-0-målet för Arsenal, iskallt !

Sedan ökade Alexis själv på fram till 2-0 med en snygg lobb , fint framspelad av Walcott.

Matchens snyggaste mål kom efter fyrtiofyra minuters spel. Alexis delikata cross och Özils underbara nickmål var fotbollsgodis på högsta nivå !

3-0 visade siffrorna efter första halvlek.

I andra halvlek slog Arsenals stjärnor av lite på takten och då blev det också lite spännande .

Watford fick in en reducering av Guedioura och hade lägen för mer. Men en storspelande Cech stod i vägen för det mesta och Arsenal kunde åka hem till London med säsongens första trea i bagaget .
Känns toppen det !

I och med segern klättrade Arsenal upp till en sjundeplats i tabellen med fyra poäng.

Efter landslagsuppehållet väntar Southampton hemma den 10 september .

Man of the match: Petr Cech.
Matchens mål: Özils 3-0.
Matchens stjärna : Alexis. Han låg ju bakom ALLA tre målen !