Madrid-resan 2016!

 

En minisemester i vackra Madrid är ju aldrig fel.

Tidigt på fredagsmorgon tog pappa och jag bilen till Arlanda för att via Berlin och sedermera Madrid tillbringa några härliga dagar i den spanska huvudstaden.

Flygresan gick smidigt då var det desto svårare att hitta till hotellet. Men klockan 14 äntrade vi dörrarna på hotell: Tryp Gran Via som låg centralt beläget i Madrid.

Rummet var helt klätt i vitt och inte större än 20 kvadratmeter . Vi bodde på 3 våningen och frukosten ingick i priset. Frukostbuffén var lyxig och det fanns mycket gott att välja på: bröd, ost, diverse frukter, ägg, bacon och korv för den lite hungrigare typen plus dessert i form av muffins, bakverk och andra godsaker

Det blev många lata dagar i solen med fika , gott käk, shopping och fotboll.
Vi hade nära till både Puerta del Sol och Plaza Mayor . Var man än gick var det folk överallt kändes det som. Moderiktigt och stil verkade klädkoden vara på Madrids gator.

Vädret var dessutom toppen med sol och värme.

Att se Atletico Madrid ta emot Celta Vigo LIVE på mäktiga Vicente Calderon var en häftig upplevelse. Vi satt riktigt nära planen och såg spelarna väldigt bra. 

Torres bjöd oss fans på en konstspark fram till 1-0 och Griezmann fixade 2-0 också det väldigt snyggt. Guidetti fick spela hela matchen för Celta Vigo vilket var kul så klart.

Stämningen var magisk under alla 93 minuter. Och självklart kunde man inte låta bli att köpa en Griezmann-tröja som minne.

Madrid är staden för alla: dit åker jag gärna igen!








  

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Medaljregn i Special Olypics World Games i Berlin 2023!

En lärorik innebandydag på IFU!

En kul baskethelg i Skövde!