Alexis Man City
Målglädje ala Arsenal!

Premier League-säsongen går vidare och i helgen spelades det full omgång i England.

Och ikväll var det en riktig toppmatch mellan två lag med CL-ambitioner : Manchester City vs Arsenal FC.

Tidigare under söndagen hade Tottenham åkt på en riktig mina efter 2-1-förlusten hemma mot succélaget Southampton . Så Tottenhams givna silverplats är långt ifrån säker med en match kvar av säsongen.

I Manchester blev det en målglad och spännande fotbollsmatch .

Sergio Aguero fixade 1-0 efter blott åtta minuter efter att han snyggt dribblat bort Elneny .

Kvitteringen skulle falla bara två minuter senare. Olivier Giroud nickade läckert in 1-1-målet efter en en perfekt slagen hörna av Alexis.

Likaläge således efter första 45.

I andra halvlek slog Citys dyrgrip De Bruyne till med ett klassmål när han bröt in i straffområdet och placerade bollen förbi Cech. Otagbart.

Men Wengérs pojkar kom tillbaka igen. Monreal drog upp anfallet på sin kant, Alexis och Giroud visade prov på lysande samarbete och fransmannens klack till Alexis som sedan hittade nätet med ett briljant avslut är ju toppklass rakt igenom.

2-2 slutade det hela och nu är det klar fördel Arsenal i bronsfajten inför den 37 och sista omgången nästa helg.