Premier League-säsongen drar in på slutspurten.
Söndagens stora match var den mellan Arsenal och Manchester United.
RVP återkomst fast i fel tröja dessutom som nybliven mästare.

Arsenal hade mycket att spela för i CL-kampen mot redan klara mästarna Man U.

Nu till matchen. Arsenal rivstartade och redan efter två minuter låg bollen i mål.
Ett felpass av Svikaren gav hemmalaget läge att ställa om. Tomas Rosicky vände upp med boll och smekte sedan fram passningen till Walcott som ryckte sig fri och pangar in ledningsmålet med högern, snyggt!
Men reprisen visar att Theo var offside men äntligen får också Arsenal en fördel av domaren som Man U annars har för vana att få i match efter match säsong efter säsong.

Arsenal  imponerar med rappt passningsspel och härlig press Man U-spelarna däremot ser faktiskt lite mätta ut på planen.

Hemmalaget har 1-0 grepp och tiden börja rinna ut för halvtids-te.
Dessutom offrar Szczesny tänderna när han modigt blockar en RVP-nick med ansiktet, viktig räddning!
Men efter 44 min slår Bacary Sagna en riktig blindpass och sen jagar han tillbaka hem och kapar klumpigt RVP i straffområdet och faktiskt en rätt solklar straff.
Fram stegar självsäkert Robin Van Svikare och smäller in kvitteringen på kraft, Arsenal-keepern är faktiskt chanslös! Holländaren visar ändå att han har lite respekt kvar i kroppen och firar inte målet.

1-1 lyser på halvtidstavlan efter en tempostark första halvlek där Arsenal stått för spelet och den fina fotbollen!

Andra halvlek nu. Det är puls, det är intensitet och två bra lag som gör upp.
Arsenal spelar fyndigt men mattas av och Man U är skarpa i sina kontringar men får inte till det fullt ut.
Efter 90 plus 4 i Fergie-time blåser domaren av och matchen 1-1 blir det och delat pott mellan storlagen.
Här är målskytten Theo Walcotts egna ord efter matchen: Jag tycker att det var rättvist. Båda lagen ville inte förlora. En bra poäng på det stora hela, säger Walcott till Viasat.

Mina summering blir kort och gott:Arsenal ger mästarna en rejäl fajt. Det slutar med en viktig poäng och fortsatt drömmar om en CL-plats.

Matchens Arsenalspelare: Laurent Koscielny. Vilken insats och vilka brytningar!
Att han dessutom hade totalkoll på Svikaren i 90 min ger bara det full pott.

Matchens dumstrut får Bacary Sagna bära.
Högerbacks-byte på lördag Wengér? Dags att ge 21-årige Carl Jenkinson chansen igen tycker jag!

Tre matcher är allt som är kvar och tar Arsenal full pott mot QPR, Wigan och Newcastle blir det Champions League-spel även i höst och det tror jag verkligen dom fixar!