Sjukt bra Arsenal! 7-3 kross och Theo Walcott hat trick hero mot Newcastle!!!

2012 skulle avslutas med årets galnaste match.
Arsenal-Newcastle från Emirates Stadium.
Eftersom Bowing Day-derbyt ställdes in var det ett utvilat Arsenal FC fansen skulle få se.

Wengér valde att ställa upp så här:
Wojciech Szczesny i mål, backar: Sagna, Koscielny, Vermaelen och Gibbs, på mitten: Wilshere, Arteta, Cazorla, Oxlade-Chamberlain och på topp Podolski och Walcott.

Newcastle med enorma skadeproblem var riktigt nära att sno med sig poäng från Old Trafford senast. Men ett övertidsmål från Man U sänkte tappra Skator.

I mål Tim Krul, backar: Santon, Coloccini, Perch, Simpson, mitten: Tiote, Bigirimana (19-åringen!), Marveaux, Obertan och längst fram: Papiss Cisse och målkungen Demba Ba.

Första halvlek var jämn och fartfylld.
Alex Oxlade-Chamberlain var riktigt nära att skruva in ettan efter bara någon minut, men bollen ven utanför Tim Kruls stolpe.
Newcastle stod upp riktigt bra mot ett hemmalag som inte riktigt kom igång.
Ändå vara det Arsenal som fick in matchens första mål.
En hårt trängd Lukas Podolski fick fram en riktig drömpass som Theo Walcott sprang sig fri på  i straffområdet och placerade bollen på Henry-vis i bortre hörnet, 1-0 Arsenal min 19.
Mot slutet av halvleken frispelade först Podolski vackert fram Walcott men Tim Krul var snabbt ute och skar av skottvinkeln perfekt.
I anfallet efter fick Tiote på en riktig pärla som Wojciech Szczesny precis hann tippa över ribban.
Med bara minuten kvar av halvleken fälldes Gabriel Obertan klumpigt av Bacary Sagna, solklar frispark i farligt läge för Newcastle. Fram klev Demba Ba och pangade in kvitteringen via Jack Wilsheres skalle. 1-1! Bortalaget hade bud på flera mål genom Ba och Marveaux men 1-1 stod sig halvleken ut.
Andra halvlek nu. Man såg direkt en rejäl bättring på Arsenal i akt två.
Duon Podolski/Cazorla byggde upp för Alex Oxlade-Chamberlain och 19-åringen testade skottlyckan bara en bit utanför straffområdet. Bollen satt hårt, lågt och otagbart för Tim Krul, 2-1 min 50! Snyggt!
Men säg den lycka som varar...Åtta minuter senare vänder Gabriel Obertan ut och in på Bacary Sagna innan hans fina inspel når Marveaux som barnsligt enkelt kan lägga in kvitteringen fram till 2-2.
Fem min senare är det mål igen. Jack Wilshere står för den grymma förarbetet då hans perfekt lyftning når Lukas Podolski i straffområdet, tysken kan med lätthet nicka in trean bakom Tim Krul.
3-2 Arsenal! Den ledningen håller i blott fyra minuter. Assisten slår Marveaux och målet gör skyttekungen Demba Ba då han smyger upp bakom Kieran Gibbs som har noll koll bakom ryggen där, svagt. Men vaket och påpassligt av Ba!
Matchen stod och vägde och frågan var ju skulle det bli flera mål.
Kieran Gibbs tog lite revansch på sig själv (efter missen vid Bas 3-3-mål) och serverade snyggt Theo Walcott som på målkungs visa grävde upp bollen åt sig själv i straffområdet och hittade bortre krysset, 4-3 Arsenal min 73. Det betydde Game Over för tappra Newcastle som inte orkade svara en fjärde gång. 5-3 kom genom inhopparen Giroud. Den perfekta crossen stod Theo Walcott för och nicken i mål var det heller inget fel på från Giroud. 6-3 kom denna gång från Girouds fötter och framspelningen kom från Walcott som denna gång tråcklat fram bollen.
Vi sparar det snyggaste mål till sist. Lite vinna-tid-med-boll passningar mellan Jack och Theo på övertid avslutade Walcott på bästa sätt genom att först dribbla borta tre spelare, bli fälld kom snabbt upp på fötter igen och sen chippa bollen över Tim Krul fram till 7-3 Arsenal.

Arsenal vann, Arsenal avancerar till femteplats i tabellen med häng på fjärde och Theo Walcott visar varför han ska spela som striker!
Ge Theo Walcott det han vill ha nu i kontrakts-väg så han stannar snälla Wengér!

Walcotts första mål = Snabbhet, bolldriv och Henry avslut i bortre.
Walcotts andra mål = Boxanfallare, pang upp i krysstaket
Walcotts tredje mål = Messivarning deluxe, finter på små ytor, balans, tar sig förbi 4 spelare och chippar målvakten!