Nottingham Forest-Arsenal 1-2!

Äntligen matchday för bästa laget Arsenal. En tuff bortamatch mot Nottingham på City Ground väntade, en arena som Mikel Artetas grabbar aldrig vunnit på! Duon Smith Rowe och Martinelli kom in i startelvan och var dom enda ändringarna efter 5-0-krossen mot Crystal Palace förra helgen. Arsenal verkligen dominerade bollinnehavet och siffrorna visade galna 5-95 till fördel till gästerna! Trots detta stod det 0-0 efter första halvleken! I andra halvleken kom så målen. Gabriel Jesus grundlurade Turner med sitt fräckisavslut otroligt läckert. Sedan spelade Jesus snyggt fram Saka som placerade in 2-0-målet! Både rättvist och effektivt anfall där. Slutminuterna blev nerviga då hemmalaget fick in en reducering då både Saliba och Zinchenko bjudigt på taffligt försvarsspel! Men Arsenal vann med tajta 1-2 och tog därmed tre extremt viktiga poäng i jakten på toppduon Liverpool och Manchester City. Jag följde matchen på min Forza-app! UNDERBART. Redan på söndag väntar en ny fajt! Hemma mot Liverpool och självklart tror jag på mitt LAG!