Arsenal-Manchester City 1-0!

Efter besvikelsen i Champions League förra veckan så var det säkert extra taggade Arsenalspelare som var redo för toppmatch mot Manchester City! Söndagsmatch och stormöte mellan Arsenal-Manchester City på Emirates Stadium. Saka saknades i hemmalaget tyvärr! Första halvleken. City började bäst och skapade två heta chanser direkt! Rice räddade en boll på mållinjen och sedan sköt en Manhester City-back över i riktigt bra läge! Jämnt och mållöst efter 45 minuter. Och det var fortsatt tajt i andra halvleken. Men inhoppande trion Martinelli-Partey-Tomiyasu skulle göra skillnad! Partey slog långbollen, Tomiyasu nickade ner, Havertz (en annan inhoppare) slog passningen och Martinelli sköt, bollen styrdes via en City-spelare och gick in i nät. 1-0 Arsenal minut 86! UNDERBART! Det blev segermålet och Arsenal tog därmed tre otoligt viktiga poäng och hakar därmed på Tottenham och Liverpool där uppe i toppen. Lite tur men det var verkligen en LAG-vinst där alla spelarna bidrog! Nu väntar ett landslagsuppehåll så nästa match för Arsenal är DERBYT mot Chelsea på bortaplan lördag 21 oktober!