Arsenal-Tottenham 2-2.

Storpublik och Arsenal-Tottenham på Emirates Stadium! Det blev ett svängigt och spännande derby. Saka fixade 1-0-målet och hans skott styrdes in via Spursbacken Romeo! Ibland har man flyt. Tottenham kvitterade precis innan halvtidsvilan då Maddison snurrade upp Arsenals försvar på kanten och Son fick öppet mål. Några minuter in i andra halvlek fick Arsenal en straff. Saka klev fram och placerade läckert in 2-1-målet! Mikel Arteta bytte in både Havertz och Jorginho till andra halvleken. Jorginho bjöd på baklängesmålet när Tottenham och tvåmålskytten Son gjorde 2-2! Arsenal tryckte på rejält och fick dessutom 10 minuters stopptid men likaläget stod sig matchen ut. Saka-magi, misstag och ändå en poäng och fortsatt obesegrade Arsenal!