Seger trots utvisning för Arsenal!

Måndagsmatch och Crystal P-Arsenal! o-o efter första halvleken och närmast ett mål kom Eddie Nketiah när han grundlurade försvaret med en vändning och prickade stolpen. Precis i början av andra halvlek gjorde Arsenal en frisparksvariant, Nketiah blev fälld av målvakten och domaren pekade på straff! Lagkapten Martin Ödegård klev fram och sköt in 1-0 iskallt. Arsenal fick kämpa hårt då Tomiyasu drog på sitt andra gula kort och blev därmed utvisad i den 69:e minuten! Gabriel hoppade in och tillsammans Saliba, White och Partey lyckades dom hålla Crystal Palace mållösa och hjälpte Ramsdale till sin första nolla för säsongen men såklart var det en LAG-vinst. Tre otroligt sköna DERBY-poäng och andra raka vinsten då Arsenal hakar på Brighton och Man Miljard där uppe i toppen. Jag följde matchen på Forza. På lördag väntar Fulham på hemmaplan!