Arsenal tillbaka på vinnarspåret!

I måndags blev Alexandre Lacazette poängräddare på stopptid i derbyt mot Crystal Palace och bara några dagar senare väntade Aston Villa hemma på Emirates Stadium! Arsenal visade sin klass i första halvleken och snygga mål från Thomas Partey (nick efter Smith Rowes- hörna) och Pierre-Emerick Aubameyang på sin egen straffretur en straff som Lacazette fixat byggde upp för dom tre poängen. Tio minuter in i halvlek två ökade Smith Rowe på till 3-0 efter ett läckert anfall och en härlig passning från Aubameyang! Villa fick in en sen reducering då Ramsey fick in en drömträff i krysset men Arsenal höll undan och vann väldigt rättvist och det efter en grymt fin laginsats. Coach Mikel Arteta var nöjd med sina spelare och knöt näven i en segergest efter slutsignalen! Jag kollade sista 15 minuterna ungefär plus höjdpunkterna! Arsenal kliver uppåt i tabellen och har nu samlat ihop 14 poäng. EN PERFEKT START PÅ HELGEN!