Arsenal-Chelsea 3-1!

Då var det dags för den klassiska Boxing Day-fotbollen i England.

Arsenal skulle möta Chelsea på lördagskvällen. Två Londonlag med ambitioner och unga tränare!

Första halvlek.

Det var en jämn match inledningsvis och Chelsea hade en boll i stolpen! I matchminut 33 fixade Tierney en straff, Lacazette klev fram och sköt in 1-0-målet med kraft, snyggt. Några minuter senare blev Saka fälld och Arsenal fick ett farligt frisparksläge! Xhaka tog hand om den och skruvade läckert bollen högt i ena hörnet och 2-0 till hemmalaget vilket också blev halvtidssiffrorna.

Andra halvlek. Arsenal fortsatte skapa chanser ock fick också utdelning när Saka hittade bortre krysset med ett härligt avslut, 3-0!

Abraham reducerade sent och efter en VAR-granskning godkändes målet. Chelsea fick sen straff som Mari klumpigt orsakade men då stod Leno för en grym räddning på Jorginho skott! Arsenal tog därmed en både viktig och efterlängtad trepoängare.

UNDERBART! På tisdag väntar Brighton på bortaplan och förhoppningsvis nya poäng till mitt lag!