Under torsdagen var det full omgång av Europa League!

Arsenal tog sig an Molde från Norge på Emirates Stadium.

Coach Arteta valde som vanligt att ge dom yngre spelarna värdefull speltid. Maitland-Niles, Willock, Ceballos och Nketiah fanns med i startelvan och 18-årige Saka var bänkad tillsammans med bland andra Aubameyang och Lacazette.

Första halvlek.

Molde bjöd på oväntat starkt motstånd mot ett Arsenal som gjorde en svag halvlek!

1-0-målet var ett snyggt skott från distans där Leno inte hann med och Molde tog en överraskande ledning i den 22:e minuten.

Men Arsenal kom tillbaka och kvitterade i den 45:e minuten Xhaka hittade ut till Nketiah och hans inspel styrdes i egen kasse av en Molde-försvarare! Likaläge efter första halvlek.

Andra halvlek.

Arsenal spelade betydligt bättre nu och Molde fick mest försvara sig vilken dom gjorde riktigt bra glimtvis.

När klockan tickat upp på 62 slog Willock ett inlägg som en norrbagge styrde in i egen mål och det var Moldes andra självmål för kvällen! 2-1 Arsenal.

Molde flyttade upp sina styrkor och det utnyttjade hemmalaget! Nketiah och inhopparen Saka kombinerade fint och Pepe avslutade perfekt genom att hitta nättaket fram till 3-1 Arsenal efter 69 minuter.

Och i slutminuterna fixade Willock 4-1 snyggt framspelad av Pepe! Arsenal vinner, tar tre viktiga poäng och visar fortsatt prov på en uppåtgående form. Tack Molde för en ärlig kamp!

Härnäst väntar Aston Villa på hemmaplan till helgen och jag hoppas såklart på ännu en trepoängare för Arsenal då.