Arsenal vidare i ligacupen, slog ut Leicester!

Igår spelades det ligacupfotboll runt om på olika arenor i England. Arsenal åkte till King Power Stadium för ett hett möte med Leicester!

Coach Arteta satsade på en ganska stark elva som såg ut så här: Leno, Kolasinac, Holding, Luiz, Maitland-Niles, Elneny, Willock, Saka, Pepe, Nelson och Nketiah.

Hemmalaget vilade Jamie Vardy men hade stjärnan James Maddison på planen och han var ett ständigt hot mot Arsenals försvar.

Första halvlek.

Det var jämnt spel under första 45. Arsenals unga spelare som Nelson och Saka glänste med fint passningsspel och skapade lägen framåt för Arsenal!

Leicester var också giftiga i sina omställningar men inga mål och 0-0 efter första halvleken!

Andra halvlek.

Ibland har man tur, det hade Arsenal nämligen vid sitt ledningsmål när Pepe dribblade sig förbi på kanten och hans inspel framför kassen styrdes oturligt in i nät av Fuchs!

Leicester försökte och öste på framåt för att nå en kvittering och det blev riktigt nära då inhopparen Perez hade ett guldläge framför mål men hans nick gick utanför.

I den 90:e minuten visade en annan inhoppare nämligen Hector Bellerin sina skills och spelade läckert fram Eddie Nketiah som fixade 2-0 och segern till Arsenal!

Arsenal är vidare och i nästa match väntar Lincoln eller Liverpool (den matchen avgörs i kväll).