Stark Arsenal-comeback gav 2-2 i toppmatchen mot Liverpool!

PL-fotboll mitt i veckan. Arsenal tog sin an Liverpool hemma på Emirates Stadium.
Höstmötet på Anfield Road vann Londonlaget efter mål från Podolski och Cazorla.

Revansch då kanske för Liverpool nu?

Här kommer Arsenals elva: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs, Ramsey, Wilshere, Cazorla, Walcott, Podolski, Giroud.

Och så här ställde Liverpool upp: Reina, Johnson, Carragher, Wisdom, Agger, Lucas, Gerrard, Henderson, Downing, Suarez, Sturridge.

Domaren blåste i pipan och matchen var igång.
Arsenalförsvaret verkade inte vakna alls utan slog rekord i missar när skarpskytten Luis Suarez pangade in 1-0 efter 4 min! Sagna halkade, Glen Johnson slog inlägget i boxen, Tomas Vermaelen missar både boll och rensning varpå Suarez kan smälla in ettan snyggt.

En fartfylld första halvlek är det mellan två lag som jagar CL-platser i tabellen.
Chanser är det också rätt gott om för bägge lagen.
Men Liverpool i förarsätet efter första 45.

Andra halvlek nu.
Arsenal har mycket boll som vanligt på hemmaplan men så fort det blir kontringsläge är det kaos i hemmalagets backlinje då Luis Suarez, Daniel Sturridge och Stevie Gerrard sätter fart!

Med halvtimmen kvar trixar sig Jordan Henderson förbi Mertesacker och väggar sen med André Santos i boxern och skjuter in 2-0 för Liverpool!

Ridå Arsenal eller? Svar nej!
På tre minuter vänder hemmalaget. Olivier Giroud nickar in bollen i mål efter en superb frispark av Jack Wilshere sen bygger Sagna, Cazorla och Giroud upp för Walcott som slår in kvitteringen på kraft!
Grym comeback av Arsenal!
Matchen fortsätter att svänga. Lagen går all in för seger. Arsenal har ett grymt tryck och Liverpool är hela tiden väldigt giftiga på sina kontringar fram för allt sen sopan Santos kom in.

Riktigt nära är Giroud att styra in Cazorlas fina inspel på slutet och med matchens sista anfall stormar Luis Suarez in Arsenals straffområde och skjuter hårt men Arsenals 22-åring Wojciech Szczesny gör en grym räddning och sen blåser domaren av.
Matchen slut med kryss och det känns nog mest rättvist.

Plus:Arsenals Comeback. Giroud och Walcotts mål. Jacks dominans. Suarez skarphet så het han är!
Minus: Gibbs skada. Santos inhopp och Arsenals backlinje.