Arsenal krossade Chelsea med hela 5-0!

Matcherna kommer tätt nu under slutspurten av Premier League! Arsenal tog sig an Londonkollegan Chelsea hemma på Emirates Stadium igår. Partey var tillbaka i startelvan och fartspelarna Saka och Trossard tog hand om kanterna! En ganska väntad elva. Rice spelade snyggt fram Trossard och belgaren sköt rappt. 1-0 efter bara tre minuter! En ledning Arsenal höll halvleken ut. Men Chelsea skapade en del framåt och hotade glimtvis. I andra halvleken gasade Arsenal på rejält och bjöd på målfyrverkeri deluxe! 2-0 White, 3-0 Havertz, 4-0 Havertz igen och 5-0 White! Det var toppklass på målen och Ödegård låg bakom väldigt mycket. Raya höll ännu en nolla och Gunners backlinje med White, Gabriel, Saliba och Tomiyaso stängde ner motståndarna bra! Arsenal hakar på där uppe i toppen och slåss om medaljerna. UNDERBART!