Arsenal vidare i ligacupen!

Under onsdagskvällen var det full omgång av ligacupen i England. Arsenal tog sig an AFC Wibledon på hemmaplan! Coach Mikel Arteta satsade på en ganska stark elva med:Leno, Cedric, Holding, Mari, Tavares, Sambi, Partey, Maitland-Niles, Martinelli, Nketiah och Lacazette. Första halvlek. Arsenal fick en rikigt bra start då Lacazette rullade in 1-0 på straff efter att Martinelli blivit fälld efter bara elva minuters spel! Sedan dröjde det till slutet av andra halvlek då Smith Rowe snyggt sköt in 2-0 från nära håll, assistpoäng av Lacazette! Inhopparen Saka fintade bort två motståndare och serverade sedan Nketiah som läckert klackade in 3-0 i minut 79. UNDERBART! Arsenal är därmed vidare i ligacupen och får möta Leeds i nästa omgång. Härnäst väntar Spurs på hemmaplan och nya chanser till poäng! Arsenal har verkligen hittat formen och det känns toppen!