Bildresultat för Arsenal-Sheffield United 1-1
Matchday!

Arsenal har under Mikel Arteta fått upp farten efter en trög säsong. Segrar mot Manchester United, och Leeds plus krysset mot Crystal Palace förra helgen imponerar!

Denna lördag väntade en tuff match mot Sheffield United på hemmaplan.

Med skyttekungen Abuameyang avstängd fick tonåringen Martinelli chansen från start tillsammans med Lacazette och Pepe. Offensiven är toppklass för Arsenal men defensiven läcker betänkligt!

Första halvlek. Det var ganska jämnt spel under första 45. Och mål skulle det bli! Arsenals brasse Martinelli styrde snyggt in 1-0-målet i öppen kasse efter härligt förarbete från Saka och en glimrande cross från Özil. Den ledningen tog sig mina grabbar med in till halvtidsvilan!

Andra halvlek. Arsenal såg ut att ro hem tre ytterst viktiga poäng men sent i den 83:e minuten kom kvitteringen för Sheffield United efter att bollen väldigt oturligt styrt på Maitland-Niles och fortsatt i en båge över Leno och vidare in i nät och matchen slutade därmed 1-1.

Nu tar vi med oss poängen, Martinellis läckra mål och taggar om till tisdagens heta derby mot Chelsea!

Jag tror på mitt lag. Dags att steppa upp grabbar!