Arsenals ungdomar gjorde en stark match mot West Ham i tisdagens kvartsfinal av ligacupen.

Ospina, Chambers, Hodling, Debuchy, Willock, Coquelin, Kolasinac, Elneny, Walcott, Giroud och Welbeck.

West Ham bänkade stjärnor som Carroll och Arnautović men landslagsmålvakten Joe Hart var tillbaka mellan stolparna!

Första halvlek.
Arsenal hade mycket boll men svårt att skapa ordentligt tryck mot West Ham. Gästerna hade det tufft med det mesta men kämpade på ändå!

När klockan tickat upp på 42 vann Debuchy en nickduell i offensivt straffområde och bollen hamnade framför Welbeck som styrde in 1-0 målet, snyggt! West Hams försvarsspel däremot var nonchalant och Hart skällde på sina backar efter det baklängesmålet.

Andra halvlek. West Ham hade inte sin bästa match framåt men samtidigt ledde Arsenal bara med uddamålet så matchen var ju fortsatt jämn på det sättet.

Unge Willock glänste på mitten med fin teknik och snabbhet. En annan spelare som tog för sig var Debuchy! Kul att se. Även Welbeck rev och slet och var svårfångad för bortalagets lite sega försvarsspelare.

Med tjugo minuter kvar av derbyt åkte Olivier Giroud på en skada och fick tyvärr lämna planen! Arsenals supersub tog sig för ljumsken och missar nu fredagens toppmatch mot Liverpool, trist.

West Ham slängde in sina starkaste kort i Andy Carroll och Marko Arnautović sista halvtimmen men det hjälpte inte mycket denna gång.

Arsenal höll undan och tog sig vidare till semifinal i ligacupen! Där väntar Chelsea i dubbelmöten. I den andra semin ställs cupens succégäng Bristol City mot Manchester City.

Plus: Att Arsenal vann, Welbecks insats och mål, att Ospina fick hålla nollan och att 18-årige Willock verkligen tog chansen när han fick spela i startelvan.
Minus: Girouds skada!